T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi

Çalışanlara yönelik resim kursu ve sergisi

Güncelleme Tarihi: 10/09/2020

Zonguldak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi tarafından, sağlık çalışanlarının motivasyon ve memnuniyetini artırmak amacıyla “Çalışanlara yönelik resim kursu ve sergisi” konulu çalışma 2016 yılından bu yana uygulanmaktadır. Halk eğitimden gelen hoca eşliğinde haftada iki gün mesai sonrası faaliyetler gerçekleştirilmiştir.  Uygulama ile çalışan moral ve memnuniyetini artmış, çalışanlar arasındaki iletişim olumlu yönde etkilenmiştir. 2017 yılında hastane seminer salonunda ve KDZ. Ereğli Atatürk Kültür Merkezinde olmak üzere iki kez resim sergisi gerçekleştirilmiştir.
  • resim kursu (1).jpeg
  • resim kursu (2).jpeg