26 Şubat 2021

Hastanemiz 1876 yilinda 25 yatakli Eregli Hastanesi adiyla hizmete açilmistir. 1900'lü yillarin basinda Osmanli ve Cumhuriyet döneminde 1954 yilina kadar Memleket Hastanesi adiyla hizmet vermistir. 1955 Yilindan itibaren Eregli Devlet Hastanesi adini almistir. 1900'lü yillarin basinda Frengi ,cumhuriyetimizin ilk yillarinda da Sitma ile savas yogunluklu olarak hizmet vermistir. 1960 yilinda yatak sayisi 50 ye çikarilmistir ve ayni yil 763 hasta yatirilarak, 2088 hasta da ayaktan hizmet almistir. 1965 yilinda hastane binasi yenilenerek, 1967 yilinda yatak sayisi 100'e çikarilmistir.
tarihce1.jpg

1969 yilinda 120 yatakli olarak açilan SSK Kdz.Eregli Hastanesinin ilk Bashekimi Opr. Dr. Orhan YALIN olup,19 Subat 2005 tarihinde Saglik Bakanligi'na devredilerek Karadeniz Eregli Devlet Hastanesi ismini almistir.

11.07.2005 tarihinde 100 yatakli Eregli Devlet Hastanesi, 235 yatakli Karadeniz Eregli Devlet Hastanesi ile birlestirilmistir. Toplam 335 kadro yatagi ile Karadeniz Eregli Devlet Hastanesi ismini alan hastanemiz, 38824m² arsa üzerinde 11 blok ve toplam 27600m² kapali alanda Süleymanlar mahallesi hastane caddesinde hizmet vermistir.

Yeni hastane binamiz 350 yatakli olarak 20.06.2011 tarihinde ihale edilmistir. Insaat islemlerine 01.11.2011 tarihinde baslanmistir. Hastanemiz 28.09.2014 tarihi itibari ile yeni binasinda hizmet vermektedir.

Yeni hastane binamiz Ömerli mahallesi Kaynarca caddesinde bulunmaktadir.

SB Karadeniz Eregli Devlet Hastanesinde; Hariciye(Genel Cerrahi), Dahiliye(Iç Hastaliklari), Çocuk Hastaliklari, Nisaiye(Kadin Hastaliklari Ve Dogum), Ortopedi, Nöroloji, Nörosirürji(Beyin Cerrahi), Çocuk Cerrahisi, Enfeksiyon hastaliklari, Fizik Tedavi, Gögüs Hastaliklari, Kardiyoloji, Bevliye (Üroloji), Kulak Burun Bogaz, Göz Hastaliklari, Cildiye, Plastik Cerrahi,Gögüs Cerrahi, Kalp Damar Cerrahi ve Psikiyatri branslarinda poliklinik ve yatakli tedavi hizmetleri, eriskin cerrahi ve dahili yogun bakim, koroner, yeni dogan yogun bakim ve endoskopi  ünitelerinde hizmet verilmektedir. Ayrica Radyoloji, Sigara Birakma, Çocuk Gelisimi, Agri Poliklinigi birimlerinde de sadece poliklinik hizmetleri verilmektedir.

Nisan 2001 den itibaren telefonla randevu sistemi devreye alinmistir. El ilanlari, afisler, brosürler, yerel yazili, görsel medya ve internet yolu ile tanitimi yapilan Telefonla Randevu Sistemi sayesinde polikliniklerimizde ki karisiklik azalmistir.

17 Eylül 2001 tarihinden itibaren hastanemizde Internet Randevu Sistemini hayata geçirdik. Hastalarimiz T.C. Kimlik Numaralarini girerek istedikleri gün, saat ve poliklinikte muayene olmak için randevu alabiliyorlar. Ayrica, eger hastanemiz hasta veritabanindaki kayitlarinda e-mail veya sms bilgileri varsa randevularina ait bilgiler bu yolla da kendilerine ulasabilmektedir.

15 Haziran 2006 tarihinden itibaren SMS ile randevuya da baslanmistir.